Vacatures directeur bedrijfsvoering en teamleider havo/vwo

Vacatures directeur bedrijfsvoering en teamleider havo/vwo

Op het Zwin College zijn op dit moment vacatures voor de functies van directeur bedrijfsvoering en teamleider havo/vwo.

Directeur bedrijfsvoering

De directeur bedrijfsvoering vormt met de algemeen directeur het directieteam van de school. De directeur bedrijfsvoering draagt onder verantwoordelijkheid van de algemeen directeur zorg voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering van de school, levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het centrale beleid van de stichting en de scholen en geeft leiding aan de teamleiders en het onderwijsondersteunend personeel van het Zwin College. Wij zijn met name op zoek naar iemand die het managementteam van de school kan versterken op het gebied van de bedrijfsvoering (financiën, formatiebeleid, huisvesting en ICT).

Klik hier voor meer info en solliciteren>

 

Teamleider havo/vwo

Voor de functie van teamleider zijn wij op zoek naar een kandidaat die verantwoordelijk is voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering van het team en die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het centrale beleid van de scholengemeenschap.

Klik hier voor meer info en solliciteren>

 

Voor inlichtingen over een van beide functies kunt u terecht bij mevrouw M. Roose, algemeen directeur: mro@zwincollege.nl

Beide vacatures staan open tot 14 september 2023.

Als bijlage bij dit bericht vindt u meer achtergrondinformatie over het Zwin College en wonen en werken in (West-)Zeeuws-Vlaanderen.